Online TEMISZ-Mikulás

Kedves gyerekek!

A hulló, színes levelek és az egyre hűvösebb idő azt hirdeti, hogy közeleg a tél, a hógolyózás és a nagy szánkózások ideje. A TEMISZ-Mikulás idén sem feledkezik meg rólatok, az előző évekhez hasonlóan újra ellátogat hozzátok Temesvárra, december 5-én délután.
Mivel a vírusjárvány miatt rendhagyó volt a 2020-as év, a jövő havi rendezvény is különleges lesz: a Mikulással egy online gyermekelőadás keretében találkozhattok, amelyet otthonról nézhettek meg. Természetesen az ajándék sem marad el: a Nagyszakállú postai úton igyekszik majd eljuttatni hozzátok egy borítékot a meglepetéssel. (A pontosabb programról a Facebook-oldalunkon és itt, a honlapon számolunk be.)

Mit kell tenned azért, hogy virtuálisan találkozhass vele?

Oldd meg a korosztályodnak megfelelő Mikulás-feladványt, töltsd ki a jelentkezési lapot és küldd vissza nekünk!

Feladvány óvoda és előkészítő osztály számára (letöltés)

Feladvány első- és második osztály számára (letöltés)

Feladvány harmadik- és negyedik osztály számára (letöltés)

Az alkotásokat több módon is el lehet juttatni a TEMISZ-nek, 2020. november 27-ig:

Itt a honlapon, a feladvány lefényképezve feltölthető az alábbi Jelentkezési lap kitöltésével (GMAIL-es e-mail cím szükséges hozzá):

e-mailben: a szüleitek fényképezzék le a kitöltött szelvényt (letöltés) és a feladványt, majd küldjék el a temisz.mikulas@gmail.com címre

postai úton: egy lezárt borítékban a megoldott feladványt a teljesen kitöltött, mellékelt szelvénnyel (letöltés) együtt a következő címre: TEMISZ-iroda, Bd. Revolutiei din 1989, nr. 8; a borítékra írjátok rá: TEMISZ-Mikulás

Szólj hozzá!

Be kell legyél jelentkezve, hogy hozzászólhass.