Stratégia-tervező hétvége a TEMISZ-ben

Augusztus 4-én teljes napos foglalkozás helyszíne volt a temesvári Magyar Ház  Civil terme. A Temesvári Magyar Ifjúsági Szervezet – TEMISZ aktív szervezőcsapata munkatalálkozó keretében beszélte meg az egyesület őszi programjait és az ezek megvalósításához szükséges hatékony működési keretet.

A találkozó lehetőséget nyújtott az idei első félévben megvalósult fontosabb rendezvények kiértékelésére (Magyar Művészeti Ifjúsági Találkozó, Játékestek, Activity-körök, Filmkubok, Kosárlabda-körök, Anna-bál, Társasági tánctanfolyam stb.) és a nyár végén és ősszel sorra kerülő hagyományos és/vagy új rendezvények és a hozzájuk kapcsolódó feladatkörök megbeszélésére.

Elkészült a Szervezet következő féléves tevékenységének időbeni ütemezési keretterve és újabb feladatkörökkel bővült a programszervezést és napi tevékenységet elősegítő Belső Működési Szabályzat. A résztvevők egybehangzó álláspontja volt, hogy az egyesületnek a következő időszakban továbbra is nagy hangsúlyt kell fektetnie mind a heti rendszerességgel működő kör- és klubtevékenység típusú ifjúsági rendezvényekre, mind a nagyobb horderejű, minden korosztályt megcélzó nagyrendezvényekre (fesztivál, előadások neves meghívottakkal, Szilveszteri-bál stb.).

A TEMISZ soron következő nagyobb rendezvénye a 8 napos Társasági Tánctábor, amelyre 2013. augusztus 24.–szeptember 1. között kerül sor.

a Temesvári Magyar Ifjúsági Szervezet Sajtószolgálata

A cikk forrása: Nyugati Jelen, 2013. augusztus 7.

Szólj hozzá!

Be kell legyél jelentkezve, hogy hozzászólhass.