Játékest és kosárkör

Játékra fel

Kinek van kedve játszani? Jó hangulat kelle­mes társasággal fűsze­rezve, izgalmas társas­já­tékok, valódi agytorna. Ez vár azokra, akik úgy döntenek, hogy április 24-én, azaz pénteken 19 órakor ellátogatnak a te­mesvári Magyar Ház (Bu­levardul Revoluției din 1989 / Liget sugárút 8-as szám) Civil termé­be. Igazi felüdülés lesz egy fárasztó munkahét után.

A TeMISz egyéb­ként április 10-én csatlakozott a Magyar Tár­sas­játékosok Romániai Szövetségéhez (mat­risz.ro), így egy nappal később partnerként ün­nepelte a nemzetközi társasjáték napot. A temes­vári szervezet tagjai ab­ban bíznak, hogy még idén vendégül láthatják a MATRISZ tagjait, akik új társasjátékokat is be­mutatnának az érdeklő­dők­nek. A Játékestekre minden hónap utolsó pén­tekén kerül sor.

71068

Folytatódik a TeMISz-kosárkör

Mi kellhet egy energikus hétkezdéshez? Kosárkör a temesvári I. C. Brătianu Műszaki Kollégium tornatermében… Az ünnepek és a vakáció lejártával április 27-én, hétfőn 21 órától újabb találkozóra várja a kosárlabda kedvelőit a Temesvári Magyar Ifjúsági Szervezet.

A résztvevők nem bajnoki címért, hanem a színtiszta szórakozás végett lépnek pályára, a csapatszellem pedig végigkíséri a játékot. Aki kedvet kap az ilyen jellegű mozgáshoz, az hétfőnként látogasson el a Hunyadi tér 2-es szám alá. Programfelelős: Szijjártó Tibor.

Temisz-jatek-466x700

 

A cikk forrásai: Nyugati Jelen és Heti Új Szó

Szólj hozzá!

Be kell legyél jelentkezve, hogy hozzászólhass.