Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda Temesváron

Már nem is emlékszünk mikor járt legutóbb Temesváron a Szomszédnéni Produkciós Iroda. Akkor Erdély-szerte ismert stand-uposok voltak és Felméri Pétert még nem fedezték fel. Sok év szünet után most ismét Temesvárra látogatnak, azóta a határtalan magyar humor stand-up műfajának legismertebb és legnépszerűbb arcai közé kerültek.

Felméri Péter a II. Erdélyi Humorfesztivál nyerteseként jelent meg az erdélyi magyar humorpalettán. Néhány év alatt ő is nagyot dobbantott: rendszeres szereplője a Showder Klubnak, volt Fábry Sándor esti műsora írói csapatának tagja. Talán a magyarországi rajongótábora már az itthoninál is népesebb. Stand-upos karrierje során eddig még nem jutott el Temesvárra előadóként, de nem haragszunk rá, mert ezt most orvosolja:

Október 20-án Temesváron állomásozik a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter közös romániai turnéja. A rendezvény helyszíne a temesvári Ifjúsági Ház, előadásuk címe: ”Akciós medve”. Íme egy részlet a fellépők hivatalos reklámszövegéből: “A Showder Klub humoristáinak, a Szomszédnéni Produkciós Irodának és Felméri Péternek az egész estés humorestje. Két óra humor – amit jobb látni, mint beszélni róla. Az előadás végén minden helyszínen kisorsolásra kerül egy barnamedve.”

A rendezvény főszervezője a Temesvári Magyar Ifjúsági Szervezet. Jegyek elővételben kaphatók, diákoknak 10 lejes (iskolás diákok és egyetemi hallgatók), felnőtteknek 18 lejes árfekvésben. A rendezvény napján előadás előtt, a helyszínen a jegyek 20 és 25 lejbe kerülnek majd. Egyéb információk kérhetők és jegyet rendelni a következő elérhetőségeken lehet: 0727-780164 (Marossy Lóránt), 0742-201028 (TEMISZ). Internetes rendszeresen frissülő extrainformációk található még a rendezvényről: www.facebook.com/temisz.ro

Szólj hozzá!

Be kell legyél jelentkezve, hogy hozzászólhass.